Amazon Prime kundservice

Kontaktinformation för Amazon Prime kundtjänst? Vi har här samlat alla nödvändiga detaljer för att kommunicera med Amazon Prime kundsupport via telefon, e -post, chatt, webbplats, sociala medier och mycket mer.

Om Amazon Prime

Amazon Prime är en affiliatetjänst som erbjuds av Amazon som ger kunderna snabb och gratis leverans av miljontals artiklar, med över 200 miljoner medlemmar.

Några av de särskilda privilegier som Amazon Prime -medlemmar får för priset på sin månatliga prenumeration är: Leverans varje dag och samma dag, tillgång till en mängd olika filmer och tv -program på Amazon Prime Videos streamingtjänst, musik utan streamingannonser, Kindle eBooks , Amazon Fresh, Twitch Prime, obegränsad fotolagring på Amazon Drive, Amazon Family och mer.

Kunder kan prova Amazon Prime -prenumerationen gratis i 30 dagar och börja betala för tjänsten först efter testperioden.

Kundtjänstkanaler:

Tänk på att den här webbplatsen är en informativ webbplats som ger kontaktinformation för toppföretag och webbplatser. Vi tillhandahåller inte kundservice till något företag. Vi strävar efter att hålla informationen på denna webbplats korrekt och aktuell, men vi kan inte garantera dess riktighet. Vid eventuella fel eller saknade data – meddela oss.

Amazon Prime kundtjänst – telefon

Amazon Prime kundtjänst telefonnummer: + 1-888-280-4331.

Öppettider: 24/7.

Amazon Prime kundtjänst – webbplats

Kundtjänst, kunskapsbas och självbetjäning på sin officiella webbplats Amazon Prime: Klicka härDe

Amazon Prime kundtjänst – E -post

Amazon Prime kundtjänst e -post: [email protected]De

Amazon Prime – Twitter kundtjänst

Kundtjänst på Amazon Prime twitter -konto: Klicka härDe

Amazon Prime kundtjänst – Facebook

Kundtjänst på Amazon Prime facebooksida: Klicka härDe

Amazon Prime kundtjänst – Chatt

Amazon Prime kundtjänst via chatt: Klicka härDe

Amazon Prime kundtjänst – Adress

Kundtjänst eller Amazon Prime Headquarters -adress: Amazon.com, Inc. Kundtjänst PO Box 81226 Seattle, WA 98108-1226, USA.

Lämna en kommentar