Halebop kundtjänst – kundtjänst

Försöker du kontakta Halebop kundtjänst? Här har vi samlat all nödvändig information för att kommunicera med Halebop kundtjänst via telefon, e -post, chatt, webbplats, sociala medier, etc.

Om Halebop

Halebop är ett svenskt mobiltelefonföretag som lanserades i maj 2000. Halebop erbjuder allt inom telefoni och bredband. Både mobiltelefoner, bredband, förbetalda kort, tillbehör, prenumerationer och begagnade.

Halebop -mobiler med relaterade prenumerationer har olika mängder surf. Bland prenumerationerna kan du välja mellan 5, 15, 30, 60 gb eller obegränsad surfning varje månad. Med ett förbetalt kort är det dock möjligt att själv bestämma när du vill tanka.

I Halebop är det också möjligt att hitta ytterligare tjänster utanför deras telefonintervall. Ytterligare SIM -kort för surfning, separat applikation och Halebop Cloud som är en separat molntjänst för överföring och lagring av foton och videor.

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du hittar några fel eller saknar kontaktinformation, meddela oss.

Halebops kundtjänst – telefon

– Inget telefonnummer till kundtjänst tillhandahålls.

Halebops kundtjänst – webbplats

Kundservice, allmän information och självbetjäning på halebop.se: Klicka härDe

Halebops kundtjänst – e -post

E -postadressen för Halebop kundtjänst är: [email protected]De

Halebops kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebooksidan: Klicka härDe

Halebops kundtjänst – Chatt

Halebop kundtjänst via chatt: Klicka härDe

Halebops kundtjänst – Postadress

Halebop Kundservice Postadress: Box 50077, 973 22 Luleå.

Lämna en kommentar