Wizz Air kundtjänst

Kontaktinformation för Wizz Air kundtjänst. Alla kommunikationskanaler för Wizz Air, såsom: Webbplats, hjälpportal, självbetjäning, telefon, chatt, e -post, facebook och twitter.

Om Wizz Air

Wizz Air är ett ungerskt lågprisflygbolag med säte i Budapest. Det tjänar 44 länder, främst i Europa, även om det har vissa destinationer i Nordafrika och Mellanöstern.

Wizz Air grundades 2003 och är för närvarande det största ungerska flygbolaget. Dess huvudsakliga korsningar ligger på Budapest Airport och Luton Airport, Storbritannien. Dess nuvarande flotta har mer än 130 flygplan och flyger till mer än 150 destinationer.

Wizz Air är specialiserat på att erbjuda billiga flyg. Det hanterar det på olika sätt, inklusive papperslösa biljetter, tilläggstjänster, flyg i en klass och mer.

Kundtjänstkanaler:

Tänk på att den här webbplatsen är en informativ webbplats som ger kontaktinformation för bästa företag och webbplatser. Vi tillhandahåller inte kundservice till något företag. Vi strävar efter att hålla informationen på denna webbplats korrekt och aktuell, men vi kan inte garantera dess riktighet. Vid eventuella fel eller saknade data – meddela oss.

Wizz Air kundtjänst – telefon

Wizz Air kundtjänsttelefon: 0900-111-2029.

Öppettider: 24/7.

Wizz Air kundtjänst – webbplats

Kundtjänst, kunskapsbas och självbetjäning på sin officiella webbplats Wizz Air: Klicka härDe

Wizz Air kundtjänst – E -post

E -post till Wizz Air kundtjänst: [email protected]De

Wizz Air – Twitter kundtjänst

Kundtjänst på Wizz Air twitter -konto: Klicka härDe

Wizz Air – Facebook kundtjänst

Kundtjänst på Wizz Air facebooksida: Klicka härDe

Wizz Air kundtjänst – Chatt

– Inget chattstöd.

Wizz Air kundtjänst – Adress

Kundtjänst eller Wizz Airs huvudkontor: Wizz Air Hungary Ltd., Laurus Office, K / ér 2 / A, Building B, II-V., H-1103 Budapest ..

Lämna en kommentar